Meester-meubelmakers

vakmanschap, kwaliteit en tijdloze vormgeving

Graag willen we u deelgenoot maken van een zeldzaam,  dubbel genoegen :  elke dag opnieuw het zitcomfort en de luxe ervaren van een volledig artisanaal gemaakt en gestoffeerd zitmeubel.

 

De VVIF collectie "handmade by Veldeman Bedding" is geen holle slogan, maar tastbare werkelijkheid. Dat bewijzen we graag met elk van de modellen die we op onze site aan u voorstellen.

 

Als klant eist u terecht het allerbeste voor uw geld. Het VVIF - gamma beantwoordt immers aan de strengste eisen, zowel qua vakmanschap, kwaliteit van de gebruikte materialen, tijdloze vormgeving als uitgebalanceerde stoffering.

 

Sinds 1954 

DLV international is niet voor niets synoniem van meer dan 50 jaar gecombineerde ervaring van meester-meubelmakers, die de geheimen van hun ambacht tot in kleinste details beheersen.
Voeg bij die liefde voor het vak in al zijn facetten de flexibiliteit van een modern productie-apparaat. Met een zitmeubel uit het VVIF - assortiment verwerft u een stukje persoonlijke levenskwaliteit om in lengte van dagen in uw interieur te genieten.